Leg. Fysioterapeuter (gärna med OMT/IM specialisering)

Om Tjänsten

Är DU vår nya kollega? Camp Pro Hornstull behöver förstärkning och söker Fysioterapeuter till vår idrottsmedicinska klinik. Tycker du också om en aktiv livsstil med hälsa och träning som en naturlig del av din vardag? På Camp Pro jobbar lagspelare som brinner för att kunna hjälpa människor till ett aktivt liv. Camp Pro har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för rehab, prehab och träning oavsett om du behöver hjälp efter en skada eller om du vill få hjälp att bli bättre inom din idrott och minska risk för framtida skador.

Dina Arbetsuppgifter

Som Fysioterapeut på Camp Pro älskar du att skapa bra patientupplevelser med patienten i centrum. Du drivs av att hitta bra lösningar och produkter till människor – unga som gamla, aktiva som elit. Tjänsten innebär självständigt arbete inom patientverksamhet med screening, rehab och prehab för våra kunder. Som Fysioterapeut på Camp Pro Hornstull kommer du även samarbeta med våra övriga verksamheter på Sophiahemmet och på Kungsgatan samt med våra samarbetspartners inom det idrottsmedicinska området.

Din Profil och erfarenhet

Vi söker dig som trivs bra med nära kundkontakter – du är ansvarstagande och förtroendeingivande. Du prioriterar själv hälsa och träning i ditt liv och har en positiv energi som gör att du tar initiativ, ansvar och fullföljer påbörjat arbete. Du ska vara Leg. Fysioterapeut och gärna med OMT/IM specialisering. Vi vill gärna att du har goda kunskaper i engelska samt att du känner dig mycket bekväm med datorer. Du gillar att vara uppdaterad på de senaste rönen och studierna inom idrottsmedicin och i kombination med ny teknik kunna skapa den bästa lösningen för våra kunder.

Erbjudande

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med Stockholm som placeringsort. Arbetstiderna är flexibla. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan, inklusive CV, till eva.peterson@camp.se
Senast 2018-11-20 vill vi ha ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande.
Frågor om tjänsten mailas till: johan.kiper@camppro.se


Om Företaget

Varje människa är unik
…och vår anatomi är komplex. Vare sig du förbereder dig på New York Marathon eller vill kunna gå långa promenader utan att ha ont eller känna obehag är det sällan en och samma lösning som kan hjälpa varje individ. Camp Pro vid Hornstull är en idrottsmedicinsk klinik med butiksdel och här finns både medicinsk kompetens och rätt produkter för rehab, prehab och träning. 

Support for better life
Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För 3 år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra hörnstenar: Butik, Fysioterapi, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.