Reach your optimum

Camp Pro - för dig som älskar att vara aktiv! Nu finns det äntligen ett alternativ till traditionell sporthandel och vårdapparat. Hos Camp Pro finns sjukgymnastklinik, butik och ortopedteknisk verkstad under samma tak. Vi har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för träning och rehabilitering. Vi utgår från dina möjligheter att nå optimalt träningsresultat - oavsett om du är professionell idrottsutövare eller glad motionär som tycker om att ta långa promenader. Vår utgångspunkt är att besvär såsom löparknä, hälsporre, benhinneinflammation eller tennisarmbåge går att undvika.
Med rätt metoder och rätt utrustning.

LÄS MER

I vår integrerade klinik, butik och ortopedteknisk verkstad möter du medicinskt utbildad personal och teknisk labbutrustning av världsklass. Vi tittar på dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster. Därefter ger vi dig alternativa träningsmetoder, föreslår rehab eller ger dig förebyggande hjälpmedel

Många problem börjar med fötterna och påverkar ditt rörelsemönster. Och din rörelse är unik, precis som ett fingeravtryck. Därför är det vår idé att erbjuda individuellt anpassad utrustning. Vi gör ortopediska fotvalvsinlägg från en laserscanning av dina fötter. Inläggen passar i hela vårt stora utbud av noggrant utvalda skor. Vi har även ortoser som avlastar och ger bättre stabilitet, till exempel för en jämnare golfsving. Skulle inte det räcka kan du få personligt utformade träningsråd för att undvika skador och nå bästa möjliga resultat.

 

Camp Pro-metoden

 

1. UNIK: Camp Pro hjälper dig förebygga eller rehabilitera skador så att du kan fortsätta träna och nå dina mål, utan att ha ont.

 

2. ANALYS: Med hjälp av medicinskt utbildad personal och exakt analysutrustning får vi fram en rekommendation för dig personligen, så du får ut mesta möjliga av din träning.

 

3. REKOMMENDATION: Därefter ger vi dig ett flertal alternativ. Förebyggande eller rehabilitering av eventuella skador med professionellt stöd från våra fysioterapeuter, ortopediska fotvalvsinlägg, optimala skor för löpning och vardag, andra rekommendationer av stöd.