Personal - Hornstull

Justus Bejnö, athletic therapist

Justus Bejnö, athletic therapist

"Jag har studerat idrottsmedicin på San Diego State University i USA. Mitt val att studera i USA gav mig många fördelar, då utbildningen inom idrottsmedicin var starkt fokuserad på bredd inom kompetensområdet. Det gav mig möjligheten att utvecklas inom ämnesområden som biomekanik, traumamedicin, neurologi och rehabilitering. Parallellt med studier praktiserade jag med diverse idrottslag såsom San Diego Chargers i NFL, USD Toreros i NCAA div 1 och RB Broncos i CIF div 1.

Jag arbetade då i deras idrottsmedicinska team med förebyggande träning och rehabilitering samt behandling av akuta och kroniska skador. Mina stora intressen inom rehabilitering är rörelseanalys och idrottsrelaterade skador."

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

"Jag är produktchef och ortopedtekniker på Camp Pro. Tidigare har jag arbetat i många år med inköp och som butikschef på Löplabbet. Innan det var jag anställd på Rehband. Jag har jobbat i 15 år med att förebygga skador och försäljning av produkter som ger kroppen den optimala funktionen och de bästa förutsättningarna till ett aktivt och ett skadefritt liv. Före detta sprinter och längdhoppare på elitnivå, numera tränar jag bland annat långdistanslöpning på motionsnivå."

 

Mer personal:

Trolle Smedberg, butikspersonal och kiropraktorstudent

"Jag har hela livet utövat olika idrotter och träning, detta väckte ett intresse för idrottsmedicin och rehab. Därför valde jag att börja på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Utanför min utbildning är jag även med i det medicinska teamet för en amerikansk fotbollsklubb här i Stockholm. Genom att ha jobbat med idrottsmedicin och på Camp Pro har jag lärt mig väldigt mycket om skador och fått kunskaper jag kommer ha användning för livet ut."

Petra Strömwall, butikspersonal och naprapatstudent

"Jag studerar till naprapat, tar examen januari 2019 och har arbetat på Camp Pro sedan hösten 2016. I min utbildning får jag en förståelse för kroppens funktion, vilket jag drar stor nytta av i mitt arbete för att hjälpa kunderna välja rätt produkter. På min fritid är jag en satsande volleybollspelare som tycker om att alternera bollpassen med lugna löppass i naturen."

Dennis Haukirauma, butikspersonal och naprapatstudent

"Jag studerar vid Naprapathögskolan sedan hösten 2015. Jag har ett stort intresse för idrottsmedicin och utövar även tyngdlyftning på elitnivå. Bredvid studierna och arbetet på Camp Pro jobbar jag även med en del behandlingar och hjälper idrottare med träning. Jag har jobbat med allt från motionärer till handbollsspelare och sprinters med behandlingar och träningsupplägg."