INDIVIDUELLT ANPASSAD UTRUSTNING

Vår medicinskt utbildade personal använder sig av mycket precis analysutrustning för att kunna ge dig förslag på individuellt anpassad utrustning. Så att du får ut mer av din träning. Och minst lika viktigt: att du kan träna utan att få ont. 

Vikten av rätt sko
Många sportbutiker erbjuder hundratals olika skomodeller. Vi har valt en annan strategi. Vi säljer bara skor som vi vet fungerar. För att få en plats på vår skohylla måste en sko vara lätt, nätt, mjuk, skön, flexibel, avlastande och skadeförebyggande. Eller med andra ord: en sko som låter din fot röra sig så naturligt som möjligt utan att skapa besvär.

För att garantera en perfekt matchning med just din fot och ditt sätt att röra dig, genomför vi alltid en analys innan vi kommer till valet av sko.

Hos oss hittar du följande varumärken:

UTBUD AV SKOR

Skillnaden i höjd mellan skons häl och framfot kallas dropp. Det dropp vi rekommenderar har stor betydelse för hur du kommer att springa och därmed välbefinnandet för dina fötter, knän, ben och rygg. Droppet är minst lika viktigt när du går och står.

 

 

 

 

Det finns höga, det finns låga och allt däremellan. Höjden på ditt fotvalv har stor betydelse för vilken typ av sko som är optimal för just dig. En rak och bred midja på skon passar bäst om du har låga fotvalv. Har du högt fotvalv passar smal midja med svängd form bättre.