Camp Pro Ängelholm

På Fysio Team i Ängelholm möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi ser på dina individuella förutsättningar och med en gång-/löpanalys analyserar vi ditt rörelsemönster. Vi kan utöver gång-/löpanalyser erbjuda fotbäddar/inlägg samt ett brett sortiment av ortoser för hela kroppen. Det finns flera olika typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerade till individuellt utprovade.

En och samma lösning fungerar inte för alla. Varje individ är unik och vår anatomi är komplex. Vi provar ut den bästa lösningen för dig vilket kan hjälpa dig att komma igång eller fortsätta att leva ett aktivt liv.

Vi välkomnar såväl privat-, företags- som försäkringskunder. För tidbokning av fotbäddar eller ortos behövs ingen remiss.

Båstad: Camp Pro i Båstad kommer att hålla stängt fram över. Vi hänvisa alla Båstad kunder till Ängelholm där vi har vår mottagning för hela Bjäre regionen.

Camp Pro har sin ordinarie mottagning på Fysio Teamet, Verkstadsgatan 4. Kontaktuppgifter hittar du nedan. Vår andra ambulerande mottagning finns på Engelholms Fysioterapi samt på Engelholms Rehab Center.

Mottagning på Engelholms Rehab Center är endast öppen måndagar jämna veckor för tidsbokning. Besöksadress: Importgatan 2A, 262 73 Ängelholm

Rekommendationsblankett för privat- och försäkringspatienter

 

Adress:
FysioTeamet
Verkstadsgatan 4
267 71 Ängelholm

Öppettider:
Endast tidsbokning.
Tisdagar 10-16

Telefon: 040-49 20 04
E-post: skane@camppro.se
Bokning av tid online

Personal Skåne

Hitta hit

  • Vi finns på FysioTeamet, Verkstadsgatan 4 och parkering hittar du mitt emot entrén
  • Buss: Ängelholm stadsbuss nr 1, linje 507/510 Munka Ljungby och linje 511 Hässleholm