Personlig analys

Dessa analyser genomförs i butik Hornstull

Analys

Vårt sätt att röra oss är lika individuellt som våra fingeravtryck. Därför rekommenderar vi våra kunder och patienter att göra en ordentlig analys som grund för träning, rehabilitering och investering av bra produkter. Analyserna genomförs av legitimerad medicinsk personal och med tekninskt avancerad analysutrustning. Efter analysen ger vi förslag på individuellt anpassad hjälp för just dig – så att du kan träna optimalt

Fotanalys_Camppro

Fotanalys

Detta är vår grundläggande analys av din fot, ditt steg och din stegisättning. Denna analys rekommenderas för dig som inte har några problem med skador men som vill vara säker på att du använder rätt utrustning.

Analysen görs av våra butiksanställda och efter genomförd analys får du en sammanfattande rapport för vidare rekommendationer av medicinskt utbildad personal.

Tid: ca 10 minuter – behöver ej bokas

Kostnad: 195 kr 
(kostnaden dras av vid köp av skor)

Camp Pro Fotanalys

Gång- och löpanalys

Denna analys är för dig som vill få en fördjupad bild av ditt individuella rörelsemönster. För dig som vill komma igång eller för dig som är aktiv och vill få reda på vad som går att förbättra. Kanske söker du orsaker till varför du upplever smärta eller andra besvär när du går eller springer. Analysen utförs alltid av medicinskt utbildad personal och efter genomförd analys får du en omfattande rapport.

Tid: ca 60 minuter – måste förbokas.

Kostnad: 999 kr 

Boka tid