Individuellt anpassade fotbäddar

Fotbäddar

Har du ont i fötter, vrister, knä, höft eller rygg? Eller vill du förebygga dessa besvär? Då kan fotbäddar vara till stor hjälp på vägen. Vi tillverkar fotbäddar speciellt anpassade för just dig och din fot. De kan du använda både till vardag och för aktivitet. Vi gör fotbäddar som passar löparskor, vandringskängor, finskor, pjäxor (längd och alpint), spikskor, golfskor mm. Kom in och prata med oss i butiken på Hornstull om dina funderingar och önskemål, eller boka en tid.

Prefab
Vi har alltid ett sortiment av färdigtillverkade fotbäddar i butiken. Dessa inlägg är ett prisvärt alternativ som passar för många typer av fötter och aktiviteter.

Individuellt anpassade fotbäddar
För optimal passform och komfort erbjuder vi individuellt anpassade fotbäddar. Nedan ser du en beskrivning av hur det går till när du beställer ett par unika fotbäddar till just dig.

Inlägg Camp Pro

Fotbäddar

Vikten av att välja rätt skor för träning och vardagslivet, kan inte nog understrykas. På Camp Pro Hornstull hjälper vi dig välja rätt skor utifrån hur din fot ser ut. Men ibland räcker det inte med bara nya skor, det kan behövas individuellt anpassade fotbäddar. 
 
Vi börjar med att göra en nulägesanalys och undersökning, för att säkerställa vad just du behöver och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 
 
Efter analysen är det dags att se hur du belastar foten i rörelse. Det görs med vår golvtryckplatta som registrerar ditt steg och som visar exakt information om din fots form, din belastning och ditt rörelsemönster.
 
Sedan förflyttar vi oss till vår 3D-scanner där dina fötter screenas av på några sekunder. Eftersom scannern mäter tredimensionellt vet vi hur din fot ser ut på millimetern. Alla uppgifter lagras i ett avancerat datorprogram med dina fötter som utgångsvärde. I programmet gör vi sedan de modelleringar som behövs för att fotbäddarna ska få den optimala funktionen. Sedan tillverkas fotbäddarna med modelleringarna som grund. I slutfasen är det våra ortopedtekniker som slipar klart fotbädden helt för hand.
 
Efter någon vecka är dina fotbäddar klara och du är välkommen tillbaka för utprovning. 

Boka tid i butiken på Hornstull, gör du enklast via länken nedan.
Det går också bra att ringa 08 - 440 50 90 och boka tid per telefon.

BOKA TID