Form och funktion som är rätt för din fot!

Skor

Vikten av rätt sko

I våra butiker har vi fokuserat på skor av högsta kvalitet och funktion. Vi väljer omsorgsfullt ut ett brett sortiment av modeller och märken som skall tillgodose alla varierande behov. Smal fot, bred fot, högt fotvalv, lågt fotvalv, löpning, promenad, vinter och sommar, listan kan göras lång. Vi har skor som passar alla sorters fötter, aktiviteter och miljöer.

Välkommen in att hitta just din sko!

Skor Camp Pro

Kungsgatan

I vår butik på Kungsgatan erbjuder vi bra vardagsskor av hög kvalitet. Vi har skor från flera olika ledande leverantörer så som Ara, Meindl, Scholl och Birkenstock. Många av våra modeller har uttagbar sula så att du enkelt kan använda din egen fotbädd. Vår ambition är att hjälpa dig hitta en sko med bra passform för både vardag och fest!

ARA Camp proBatz_campproBirkenstock_camppro

Hastens_webb_campproKlaveness_campproMindel_camppro

Mockasin_campproScholl_CampproShepard_Camppro   

 

Embla_camppro       

Skor Camp Pro

Hornstull

I butiken på Hornstull har vi ett noga utvalt sortiment av löparskor och träningsskor. Vi arbetar med varumärken som Asics, Saucony, Brooks, New Balance, Newton, On och Adidas. Sortimentet uppdateras säsongsmässigt och det finns alltid nya spännande modeller för både herr och dam. Alla våra modeller har löstagbar innersula. För att garantera en perfekt matchning med just din fot och ditt sätt att röra dig, genomför vi alltid en analys innan vi kommer till valet av sko.

ASICS_Camppro    Saucony_webb_Camppro    New_Balance_Camppro

 

Brooks_Shoes_Camppro   Adidas_Camppro    Icebug_webb_Camppro

NR_webb

dropp, camppro

Dropp - vad är det?

Skillnaden i höjd mellan skons häl och framfot kallas dropp. Det dropp vi rekommenderar har stor betydelse för hur du kommer att springa och därmed välbefinnandet för dina fötter, knän, ben och rygg. Droppet är minst lika viktigt när du går och står.

Det finns höga, det finns låga och allt däremellan. Höjden på ditt fotvalv har stor betydelse för vilken typ av sko som är optimal för just dig. En rak och bred midja på skon passar bäst om du har låga fotvalv. Har du högt fotvalv passar smal midja med svängd form bättre.