Butikssäljare till Camp Pro Ortopedteknik

Om Tjänsten

Tycker du också om att hjälpa människor till ett mer aktivt liv? Camp Pro Ortopedteknik är en fullskalig mottagning på 1200 kvm med ett brett sortiment av ortopedtekniska lösningar och det är till vår skobutik och showroom vi nu söker förstärkning. Vi har avtal med Region Stockholm (fd Stockholms läns landsting) och det är framför allt inom ramen för det avtalet som du kommer att arbeta.

Dina Arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Camp Pro älskar du att skapa bra kund-/patientupplevelser. Du drivs av att hitta bra produkter och lösningar till alla typer av människor – unga som gamla, motionärer som elit. Du är aktiv i den personliga försäljningen och inspirerar dina kunder till rätt val. Det hör också till dina arbetsuppgifter att se till så att butiken är välfylld och inspirerande.

Din Profil och erfarenhet

Vi söker dig som trivs mycket bra med försäljning och som har minst 2 års butikserfarenhet gärna inom samma bransch. Du har en positiv och förtroendeingivande energi som gör att du tar initiativ, ansvar och fullföljer påbörjat arbete. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från skor, sjukvården eller hjälpmedel.

Erbjudande

Tjänsten är en heltidstjänst med placering vid Camp Pro Ortopedteknik på Lill-Janshuset vid Sophiahemmet. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Maila din ansökan och personligt brev till: eva.peterson@camp.se. Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Senaste dagen för ansökan är den 17 maj. Välkommen med din ansökan!

Frågor om jobbet mailas till: erik.aschan@camppro.se

Om Företaget

Varje människa är unik
…och vår anatomi är komplex. Camp Pro är företaget som, tillsammans med dig, kommer fram till lösningar så att du kan vara mer aktiv i vardagen.

Support for better life
Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För 3 år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra hörnstenar: Behandlingar, Produkter, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.