Butikssäljare till Camp Pro City

Om Tjänsten

Är DU vår nya kollega? Tycker du också om att hjälpa människor till ett mer aktivt liv? På Camp Pro jobbar lagspelare som brinner för försäljning och service. Camp Pro City är en butik med ett brett sortiment av kompressionsstrumpor, skor/sandaler, ortoser/stödbandage och hjälpmedel mm.

Dina Arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Camp Pro älskar du att skapa bra kundupplevelser med kunden i centrum. Du drivs av att hitta bra produkter och lösningar till människor - unga som gamla, motionärer som elit. Du är aktiv i den personliga försäljningen och inspirerar dina kunder till rätt val. Det hör också till dina arbetsuppgifter att se till så att butiken är välfylld och inspirerande.

Din Profil och erfarenhet

Vi söker dig som trivs mycket bra med försäljning och som har minst 2 års butikserfarenhet gärna inom samma bransch. Du har en positiv och förtroendeingivande energi som gör att du tar initiativ, ansvar och fullföljer påbörjat arbete. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från sjukvården eller hjälpmedel.


Erbjudande

Tjänsten är en deltidstjänst på 40% med placering vid Camp Pro Citys butiken på Kungsgatan. Arbetstiderna kommer bli ca 2 vardagar + vissa lördagar och butikens öppettider är måndag - fredag 10-18 och lördag 11-16.
Under perioden sept 2019 - mars 2020 kan arbetstiden komma att utökas till 100%. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Välkommen att maila din ansökan, inklusive CV, till eva.peterson@camp.se
Senast 2019-02-07 vill vi ha ansökan. Skicka gärna ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten mailas till: eva.peterson@camp.se

Om Företaget

Varje människa är unik
…och vår anatomi är komplex. Vare sig du förbereder dig på New York Marathon eller vill kunna gå långa promenader utan att ha ont eller känna obehag är det sällan en och samma lösning som kan hjälpa varje individ. Camp Pro City är
hjälpmedelsbutiken som ger lösningar för dig att kunna vara mer aktiv i vardagen. 

Support for better life
Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För 3 år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra hörnstenar: Butik, Fysioterapi, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.