Friskare arbetsplats!

Går och står dina medarbetare dagligen? Lyfter de tungt? Utför de stillasittande monotona kontorsjobb? Klagar de på smärtor i fötter, knä, händer, armar eller rygg?

Som arbetsgivare gäller det att ständigt sträva efter att vara en attraktiv arbetsplats och hålla nere antalet sjukskrivningar. Som anställd vill du må bra på arbetet och känna dig motiverad. Detta kan du som arbetsgivare bl.a. uppnå genom att förebygga smärta och skador hos medarbetarna och på så sätt öka trivseln och arbetsglädjen.

Genom att förebygga skador och avlasta befintliga, ibland kroniska skador, kan den anställde ofta fortsätta utföra sina arbetsuppgifter med minskad eller ingen smärta. Företaget slipper sjukskrivningskostnader, personalomsättning och kvalitetsproblem i den dagliga verksamheten när duktiga nyckelmedarbetare tvingas sjukskriva sig under längre och kortare perioder.

Vi på Camp Pro Skåne har gedigen utbildning och stor erfarenhet av alla typer av belastningsskador och vi tittar på individuella förutsättning och analyserar rörelsemönster. Vi kan erbjuda rörelseanalyser, har ett brett sortiment av ortoser (stöd) både för ankel, knä, rygg, handled och armbåge samt alla typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerade till individuellt utprovade. Vi hjälper också till med råd vid val av rätt skor.

Camp Pro i Skåne använder Zebris gång- och löpanalyssystem för mätning av tryck, tyngdpunkt och symmetri i gång och löpning. Dessa analyser ligger till grund för val av rätt fotbäddar eller ortos, men kan även användas av fysioterapeuter som verktyg i rehabilitering av olika skador.

Är du nyfiken på att veta mer eller har specifika frågor, kontakta oss gärna via telefon 040-49 20 04 eller mail skane@camppro.se

Camp Pro Lomma

Industrigatan 2

Lomma

040-49 20 04
Camp Pro

Camp Pro Helsingborg

Bergaliden 11, Norra gaveln, ingång J.

Helsingborg

040-49 20 04
Camp Pro

Camp Pro Malmö

Eric Perssons väg 5

Malmö

040 - 49 20 04
Camp Pro

Camp Pro Ängelholm

Verkstadsgatan 4

Ängelholm

040-49 20 04
Camp Pro