Leg. Fysioterapeut till Camp Pro

Om Tjänsten

Vi har ett spännande och kul jobb till dig som vill göra skillnad och hjälpa människor till ett aktivt liv. Vår idrottsmedicinska klinik som ligger på Hornstull i Stockholm behöver förstärkning och nu söker vi en legitimerad Fysioterapeut. Tycker du också om en aktiv livsstil med hälsa och träning som en naturlig del av din vardag?
På Camp Pro jobbar lagspelare som brinner för att kunna hjälpa människor till ett aktivt liv. Camp Pro har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för rehab, prehab och träning oavsett om du behöver hjälp efter en skada eller om du vill få hjälp att bli bättre inom din idrott och minska risk för framtida skador.

Dina Arbetsuppgifter

Som Fysioterapeut på Camp Pro skapar du värdefulla och bra upplevelser för våra kunder och patienter. Du drivs av att hitta bra lösningar och produkter till människor – unga som gamla, aktiva som elit. Du jobbar självständigt inom patientverksamhet med screening, rehab och prehab. Vidare innebär dina arbetsuppgifter att du rekommenderar och säljer kvalificerade och anpassade produkter till såväl patienter som till kunder. 
Vi samarbetar även med våra övriga verksamheter på Sophiahemmet och på Kungsgatan samt med våra partners inom det idrottsmedicinska området.

Din Profil och erfarenhet

Du som söker är utbildad och legitimerad Fysioterapeut. Vi vill gärna att du har kompetenser inom idrottsmedicin eller OMT. Vidare måste du såklart ha ett stort intresse av att möta såväl patienter som de kunder som besöker butiken för rådgivning och inköp av ergonomiska produkter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper alltså:

- din förmåga att möta patienter, kunder och kolleger.
- hur du skapar relationer och bygger nätverk.
- ditt sätt att kommunicera och presentera information
- hur du planerar och organiserar

Erbjudande

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med Stockholm som placeringsort. Provanställning tillämpas. 
Om du är nyfiken på vår superfräscha arbetsplats passa på och gör ett besök på Hornsgatan 164. Vi tror nog att du blir lite imponerad av det du ser.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-12-08 till karriar1@camppro.se
Intervjuer kan komma att ske löpande. Frågor om tjänsten mailas till: johan.kiper@camppro.se

Om Företaget

Camp Pro ingår i koncernen Allard Support for better life vars drivkraft är att hitta lösningar som kan förändra individers liv. För tre år sedan drog Allardgruppen igång visionen Camp Pro som består av fyra verksamhetsdelar: Behandlingar, Produkter, Fotbiomekanik och Ortopedteknik.