Linds Ortopediska har blivit en del av Camp Pro Ortopedteknik.

I samband med att Camp Pro som en av tre leverantörer tilldelats ramavtal med Region Stockholm har Linds Ortopediska blivit en del av Camp Pro Ortopedteknik. I och med detta blir vi en stor och kompetent organisation med många års erfarenhet inom ortopedteknik. Tillsammans kan vi erbjuda våra patienter bästa tänkbara service.

Du som har en befintlig remiss på ortopedtekniska hjälpmedel kommer automatiskt att förflyttas till Camp Pro Ortopedteknik. Du kommer – om du så önskar – fortsätta träffa den handläggare som känner dig sedan tidigare.

Den service som Linds Ortopediska tidigare erbjöd finns kvar, men med kompletterad stryka. I lokalerna på Sophiahemmet har CampPro dessutom ett nära samarbete med teammottagningar inom bland annat neurologiska skador, diabetes och reumatiska sjukdomar. Här finns Neurology Clinic och NeuroCampus med neurologer och fysioterapeuter specialiserade på neurologi. Här finns även Ryggkirurgiskt centrum med ortopedkirurger och fysioterapeuter.

Ni hittar oss här:

Camp Pro Ortopedteknik Sophiahemmet
Lilljanshuset Södra Fiskartorpsvägen 15H

114 33 Stockholm
Telefon: 08-50 11 99 00
Mail: Sophiahemmet@camppro.se
www.camppro.se

Camp Pro Ortopedteknik Södertälje
Wedavägen 4D
152 42 Södertälje
Telefon: 08-55 80 79 02
Mail: sodertalje@camppro.se
www.camppro.se

Om Camp Pro Ortopedteknik

Camp Pro Ortopedteknik erbjuder ett unikt koncept inom ortopedteknik och rehabilitering. På Sophiahemmet i Stockholm samverkar våra ortopedingenjörer, ortopedtekniker och fysioterapeuter med neurologer och neurofysiologer för att patienter ska få bästa möjliga vård.

Vi bedriver Stockholms ortosgåskola Camp Go, där patienter träffas för specifik gångträning och optimering av ortoshjälpmedel med fysioterapeut och ortopedingenjör samtidigt.