Kompression

Kompression

I våra butiker finns allt från medicinska kompressionsstrumpor till kompressionsbyxor och strumpor för hög aktivitet. Kungsgatan-butiken har fokus mot det medicinska sortimentet medan butiken på Hornstull har kompression för fysisk aktivitet.

Segreta Camp Pro

Kungsgatan

På Kungsgatan erbjuder vi ett brett utbud av all sorts kompression, från vardag och fest till svullna ben och bensår. Här finns kompressionsstrumpor för både friska och sjuka ben. Alla ledande leverantörer inom stöd- och kompressionsstrumpor finns representerade hos oss. Erfaren personal hjälper dig att välja rätt produkt för rätt tillfälle. Speciellt utprovade för dig med noggrann måttagning. Stort utbud av storlekar, modeller och färger. Det finns knästrumpor, stay-ups och strumpbyxor.

   Medi_camppro       Segreta_CampproJuzo_camppro

 Medisox_camppro    Venosan_Camppro    jobst_camppro

Creep strumpor Camp Pro

Hornstull

Vid Hornstull har vi kompressionsstrumpor för aktivitet och löpning, vi har valt att arbeta med CEP. CEP är världsledande tillverkare av kompressionsstrumpor med över 60 års erfarenhet.

CEP:s strumpor har:

  • Korrekt graderad kompression
  • Väl beprövade och patenterade stickningstekniker
  • Förstärkningar vid akillessenan och foten ger stabiliserande och stötdämpande effekt samt minskad friktion i skorna
  • Clima Comfort transporterar effektivt bort fukt från huden till strumpans utsida för avdunstning
Retik byxa Camp Pro

Retik

Om du gillar kompression kommer du att älska Retik. Vi har nämligen tagit fram marknadens enda skräddarsydda kompressionstights. Kompressionskläder har till uppgift att krama om kroppen som därmed kan ge tydligare information till hjärnan om kroppsdelarnas positioner. Detta förstärker vår kroppsuppfattning och vi känner bättre kraft, balans och stabilitet.

För att få fullgod effekt av kompression är det dock avgörande att ha rätt kompression på rätt ställe. Retik är utvecklat av Camp Scandinavia/Allard International vars gedigna bakgrund inom ortopedteknik och rehabilitering har visat betydelsen av individuell kompression. Våra kroppar är så individuellt utformade att optimal kompression kräver individuell utprovning. När vi tillverkar ett par Retik kompressionstights för dig utgår vi därför från 20 olika mätpunkter på din kropp.