Fysioterapeut i Stockholm

På vår mottagning Camp Pro Hornstull på Södermalm i Stockholm kan våra legitimerade fysioterapeuter hjälpa dig med allt från utredning av smärta, till rehabilitering, behandling & uppföljning.

Fysioterapeut är ett legitimerat yrke vilket innebär att behandling måste vila på vetenskaplig grund. Tidigare kallades yrket sjukgymnast och området sjukgymnastik, men den nya benämningen är alltså fysioterapi sedan 2014.

Fysioterapi med fysioterapeut. Rehab gymmet Camp Pro Hornstull

När är fysioterapi lämpligt?

Inom fysioterapi och sjukgymnastik ligger fokus på att återfå, öka eller bibehålla rörlighet och fysisk funktionsförmåga. Fysioterapi syftar till att främja hälsa, minska lidande och till att behålla eller återvinna optimal rörelseförmåga och rörelsebeteende. En fysioterapeut kan hjälpa dig med utredning och diagnos samt med rehabilitering, vägledning, behandling och individuella träningsprogram. För skador där rehabiliteringen kräver stabiliseringsträning eller rörelsekontrollträning är det lämpligt att ta hjälp av en fysioterapeut.

Boka tid för Fysioterapi på Södermalm i Stockholm här

Behandling och pris
Nybesök fysioterapeut 45 min 810 kr
Återbesök fysioterapeut 45 min 810 kr
Återbesök fysioterapeut 30 min 660 kr

Du har också möjlighet att köpa klippkort till rabatterade priser:

  • 5 ggr 30 min, 2805 kr (ord. pris 3300 kr)
  • 5 ggr 45 min, 3443 kr (ord. pris 4050 kr)
  • 10 ggr 30 min, 5610 kr (ord. pris 6600 kr)
  • 10 ggr 45 min, 6885 kr (ord. pris 8100 kr)

Vad kan jag förvänta mig av en fysioterapeut?

Vid ett besök hos någon av våra fysioterapeuter på Södermalm i Stockholm kommer du att genomgå en grundlig undersökning för att diagnostisera just ditt problemområde. Utifrån det kommer en plan för rehabilitering att utformas.

Fysioterapeuten har till sitt förfogande en bred arsenal av terapeutiska behandlingsalternativ som individanpassas utifrån dina individuella förutsättningar och mål. Hos en fysioterapeut kan du få hjälp med skador eller problem i hela rörelseapparaten. Du kan också få vägledning hos våra fysioterapeuter om vad du själv kan göra för att lindra smärtan och öka din rörlighet samt hur du bäst kan anpassa din vardag för att inte hindras av din skada eller nedsatta rörlighet.

Vilka skador är vanliga att behandla med fysioterapi?

Fysioterapeuten behandlar vanligtvis smärta i rygg, axlar, nacke, höfter eller knän men arbetar även med patienter som har sjukdomar eller skador i nervsystemet, i andningsorganen eller cirkulationssystemet och i rörelsesystemet. Oavsett skada är du välkommen att kontakta oss för undersökning och rehabilitering av våra fysioterapeuter på Södermalm i Stockholm. Läs mer om vanliga skador och diagnoser.

Viktig information

  • Frikort/högkostnadskort på behandlingar/tjänster gäller inte vid Hornstull.
  • Friskvårdsbidrag kan nyttjas för prehab samt massage. På övriga behandlingar kan inte friskvårdsbidraget nyttjas.
  • Vi samarbetar med friskvårdsportalerna Actiway och ePassi.
  • Vi har även samarbete med flera olika försäkringsbolag. Kontakta försäkringsbolaget där du har din sjukvårdsförsäkring för att bli bokad på en behandling hos oss.

Avbokning / Ombokning

Avbokning sker 24 h före bokad tid annars debiteras fullt pris.
Vid eventuell avbokning kontakta din terapeut på telefonnummer nedan.

  • Sophia Lindberg, Leg. Fysioterapeut, 072-535 52 96
  • Johanna Norlén, Leg. Fysioterapeut, 072-092 18 58