Om oss

På Camp Pro erbjuder vi ett unikt koncept inom ortopedteknik och rehabilitering. Hos oss kan du få hjälp med hela din behandling, från första undersökning till rehabilitering.

Vi är ett team av specialister med ett gemensamt fokus: Att snabbast möjligt lösa just ditt problem.  

Camp Pro är sprunget ur en mycket lång tradition av ortopedteknik, vi är en del av Allard Support for Better Life som är ett av Nordens ledande företag inom Ortopedteknik med en historia som går tillbaka till 1950-talet.

På Camp Pro har vi samlat den allra bästa kompetensen med erfarna och kunniga specialister i olika team för att kunna erbjuda unika koncept. Vi har kliniker på flera orter över hela Sverige. Här får du hjälp med ortopedteknik och rehabilitering, förebyggande träning (prehab), fotbiomekanik med fokus på ortopediska inlägg och skor, allt för att ge dig Support for better life.

Dessutom har vi ett mycket nära samarbete med ortopedläkare och neurologer samt fysioterapeuter specialiserade inom rehabilitering och neurologi. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet med patienten i fokus. Vårt mål är att erbjuda en verksamhet som samlas runt dig som patient istället för att du ska slussas runt.

Vi är stolta över vår höga kompetens och långa erfarenhet inom alla områden och erbjuder individuellt skräddarsydda lösningar till alla patienter. Vi utgår alltid från ditt behov och ditt mål när vi tillsammans hittar bästa lösningen och hjälpmedlet.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Jobba hos oss

Är du intresserad av Camp Pro som arbetsplats? Läs mer och ansök här. Vi tar även emot studenter och praktikanter.

Vi erbjuder

På Camp Pro erbjuder vi ett unikt koncept inom ortopedteknik och rehabilitering. Hos oss får du hjälp med hela din behandling, från första undersökning till utprovning av hjälpmedel och rehabilitering.