Om Camp Pro

Har du ont? Tar det emot? Eller vill du kunna prestera bättre? Ofta kan det vara svårt att riktigt veta var du kan vända dig.

Vid Camp Pro har vi samlat den bästa kompetensen på ett ställe för att kunna erbjuda ett unikt koncept inom ortopedteknik, rehabilitering, förebyggande träning (prehab), fotbiomekanik med skor och fotbäddar samt ett nära samarbete med ortopedläkare och neurologer.

Inom ortopedtekniken kan vi erbjuda hög kompetens och lång erfarenhet inom alla områden. Har du drabbats av stroke eller andra neurologiska skador eller sjukdomar, har reumatiska besvär, diabetes, ryggproblem, bråck eller är amputerad? Vi utgår alltid från ditt behov och ditt mål och genom personal som tillsammans har mer än 600 års samlad erfarenhet vågar vi lova att vi kan ge dig den bästa lösningen! I en oberoende undersökning av 43 ortopedtekniska mottagningar i Sverige och Norge gav patienterna oss det högsta betyget vilket vi såklart är stolta över och det triggar oss att fortsätta att utvecklas.

Rehabilitering eller screening och prehab för att undvika skador. Genom ett nära samarbete mellan fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, ortopedläkare, ortopedingenjör och ortopedtekniker kan vi erbjuda ett helhetstänk och snabbare resultat. Vill du nå nästa nivå med din träning? Veta hur du bör tänka för att undvika skador och identifiera risker och hur du förebygger dem? Nack-, rygg-, knä- eller andra smärtor? Vi ger alltid ett omhändertagande där vi föreslår den bästa lösningen för just dig.

Vi kan fötter! Diabetes, reumatisk fot eller problem när du går eller idrottar? Individuellt anpassade ortopediska fotbäddar och bra skor kan hjälpa långt. Vi har allt från de senaste tränings- och löparskorna till snygga ortopediska skor och sandaler. Utöver det kan vi erbjuda stötvåg eller andra behandlingar och/eller träning för att få bukt med ditt problem. Vi utför också gång- och löpanalyser.

Problem med åderbråck eller ett arbete där du går och står mycket? Väl utprovade kompressions- eller stödstrumpor kan hjälpa dig att både behandla och förebygga problem med dina ben. För kompressionsprodukter är utprovningen väldigt viktig och vår erfarna personal hjälper dig att hitta rätt produkt för dina behov.

Ont i handleden, knät eller brukar ryggen trilskas? Förutom vårt gedigna utbud av olika behandlingar kan du hos oss även köpa ortoser/stöd för alla kroppsdelar och alltid vara säker på att du får ett stöd som är utvalt och utprovat just för dig.

Detta och mycket mer kan vi erbjuda vid Camp Pro, ring eller besök oss så berättar vi mer!