Våra samarbetspartners

Vi är väldigt glada över våra samarbeten med duktiga aktörer inom företagshälsovård, vård, patientföreningar, hälsa och träning. Vi på Camp Pro arbetar ständigt med att få flera samarbetspartners. Tillsammans med dessa genomför vi olika aktiviteter och arrangemang.

Branschföreningar

Neurocampus

Neurocampus

Neurocampus är en specialiserad mottagning som erbjuder fysioterapeutisk rehabilitering för patienter med neurologiska besvär. Behandling och träning läggs upp utifrån patientens behov och kan variera i intensitet. De erbjuder både individuella behandlingar och träning i mindre grupper. I samarbete med Camp Pro Ortopedteknik erbjuder Neurocampus en Ortosgåskola ”Camp Go” vid Sophiahemmet.

Neurology Clinic

Specialister inom neurovård! Neurology Clinic arbetar inom Vårdval neurologi (Region Stockholm) men tar även emot patienter med vårdförsäkring. Neurology Clinic har ett nära samarbete med fysioterapeuterna på Neurocampus och med oss  på Camp Pro.

Ortopedtekniska Branschrådet

OTB representerar ca 50 ortopedtekniska enheter, både privata och offentligt drivna, som är spridda över hela Sverige. Dessutom ingår ett 20 tal leverantörsföretag i branschföreningen som förser de ortopedtekniska serviceföretagen med helfabrikat, halvfabrikat, komponenter eller råvaror. Våra medlemmar står för mer än 90% av de ortopedtekniska insatser som görs i Sverige.

Blåkläder

600 ÅR AV SAMLAD ERFARENHET

I samarbete med Blåkläder har vi hjälpt till att ta fram skor som ger support för foten och hela kroppen genom hela arbetsdagen. Blåkläder gör högkvalitativa arbetskläder i hela världens smutsiga verkstäder, leriga byggarbetsplatser, krävande arbetsmiljöer och bland svetsstänk och gnistor.  

Activage

Activage

Rolig, säker och funktionell träning – bara för seniorer!

Activage Center är Europas första träningskoncept helt utvecklat för oldsters – sociala och nyfikna seniorer som tänker fortsätta må bra och vara aktiva länge. Här jobbar du i en trygg och snygg miljö tillsammans med experter på den äldre kroppen. Du lär dig att träna funktionellt, roligt och säkert efter dina förutsättningar.

Gymnastik- och idrottshögskolan

Gymnastik- och idrottshögskolan – Sveriges främsta kunskapscentrum för idrott, fysisk aktivitet och hälsa. Här utbildar vi lärare i idrott och hälsa, tränare, sport managers, idrottsvetare och hälsovetare. Vi bedriver även avancerad forskning inom idrottsområdet, ofta i samverkan med andra aktörer.

VistaFeet

Friska fötter genom hela livet

Med VistaFeet tar du kontroll över din egen fothälsa och ökar chansen att förebygga diabetesrelaterade problem. Mät, spara resultat och få tips.

Patientföreningar

SOTF (Svensk OrtopedTeknisk Förening)

SOTF (Svensk OrtopedTeknisk Förening)

SOTF (Svensk OrtopedTeknisk Förening) är en intresseförening sedan 1980 för både yrkesverksamma och tidigare yrkesverksamma ortopedtekniker. Vi arbetar mot att höja yrkesgruppens standard och att inspirera till internationella kontakter, konferenser, informationsutbyte och utvecklingsarbete. Vi verkar för utbildning/vidareutbildning och samarbete med närstående yrkesgrupper och organisationer.

Reumatikerförbundets

Reumatikerförbundet

Reumatikerförbundet arbetar outtröttligt för reumatikers rätt till ett bra liv och söker lösningen på reumatismens gåta. Ingen annan organisation har lika stor kunskap om hur det är att leva med en reumatisk sjukdom och övriga sjukdomar i rörelseorganen. Reumatikerföreningen Stockholm grundades 1979 och är Reumatikerförbundets största lokalförening.

Joint Academy

Joint Academy

Joint Academy är en digital artrosbehandling för minskad ledsmärta och ökad rörlighet. Behandlingen tillhandahålls via en app och finns tillgänglig var och när du vill. Med Joint Academy får du: Kontakt med personlig fysioterapeut, ett individuellt behandlingsprogram, interaktiv utbildning om artros, verktyg för att följa din utveckling. Joint Academy följer Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

Storstockholms Diabetesförening

Storstockholms Diabetesförening

Storstockholms Diabetesförening arbetar för de som har diabetes i Region Stockholm. Deras målsättning är att ge stöd och råd för att underlätta vardagen, göra vården bättre, öka tillgängligheten och höja kvaliteten på diabetesvården.

STROKE-föreningen i Stockholms län

STROKE-föreningen i Stockholms län

STROKE-föreningen i Stockholms län är en del av STROKE-Riksförbundet som är en ideell, partipolitiskt obunden intresseorganisation för dig som har fått stroke, du som är anhörig och andra intresserade. De arbetar tillsammans med medlemsstöd, informationsspridning och samhällspåverkan.

Neuro Stockholms Län

Neuro

Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. De finns för att ge information, stöd och en framtidstro. Deras mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.

Övrigt

Företagshälsan Runstenen

Privat: Företagshälsan Runstenen

Företagshälsan Runstenen har mer än 40 års erfarenhet inom företagshälsovård. De består av specialister inom arbetsmiljö, hälsa, arbetsrelaterad sjukvård och rehabilitering. Kunderna har tillgång till bred expertkunskap som hjälper företagen i deras långsiktiga arbetsmiljöarbete och strävan mot friska medarbetare och hälsosamma arbetsplatser.

Kockum Fritid

Kockum Fritid

Stiftelsen Kockum fritid verkar för att invånare och besökare i Malmö stad skall kunna välja på ett brett antal aktiviteter med fokus på motion. I anläggningen finns simhall, ishall, gym och gruppträning, barnaktiviteter samt ett flertal hallar för både racket och bollsporter. Utöver detta finns även en restaurang samt en konferensanläggning för grupper upp till 300 personer. Kockum fritid hittar ni på Västra Varvsgatan 8.

Kulan Idrottsskadecentrum

Kulan Idrottsskadecentrum

Kulan Idrottsskadecentrum är ett centrum för idrottsmedicin beläget i Malmöidrottens hjärta, Stadionområdet.  Här finns en bred idrottsmedicinsk kompetens representerad av 13 sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter m fl. vilka samverkar som egenföretagare under det gemensamma varumärket Kulan Idrottsskadecentrum.

Kupolen Friskvårdscenter

Kupolen Friskvårdscenter

Hos Kupolen i Klippan finner du många olika behandlingstyper under ett och samma tak. De har flertalet fysioterapeuter, massör och kiropraktor som alla tillsammans arbetar för ditt välmående. Alla fysioterapeuter har vidareutbildning inom OMT och idrottsmedicin vilket gör att idrottskador är ett av deras specialområden.

Malmö Idrottsakademi

Malmö Idrottsakademi

Malmö idrottsakademi är ett kompetenscenter för hållbar elitidrott, där så väl idrottare, tränare, föreningar som förbund i ett långsiktigt och nära samarbete kan utvecklas för att nå internationella toppresultat. Malmö idrottsakademis elitprogram samlar elitaktiva som är på väg mot eller redan är med i landslaget i en individuell idrott. Elitprogrammet stödjer den aktive i sin elitsatsning och hjälper till att optimera prestationsutvecklingen. Stödet skräddarsys efter varje idrottares individuella behov.

Runacademy

Runacademy

Ta din löpning till en ny nivå med hjälp av Runacademy! De har löpargrupper på över 70 orter, arrangerar löparresor och coachar sina medlemmar online via sin fullmatade medlemssida. Runacademys löpargrupp på Södermalm utgår från Camp Pro Hornstull.