Patienter med eller utan privat sjukvårdsförsäkring

För dig med en privat sjukvårdsförsäkring har vi avtal med de flesta försäkringsbolag. Nedan listar vi de bolag vi samarbetar med samt länkar till deras respektive hemsida. Börja alltid med att kontakta ditt försäkringsbolag för att få reda på vilka villkor som gäller och vad du kan få ersättning för. Vi tar även emot dig utan privat sjukvårdsförsäkring.

Hur gör jag för att få en tid hos Camp Pro?

För dig som har en privat sjukvårdsförsäkring – de flesta försäkringsbolag har lite olika rutiner därför rekommenderar vi dig alltid att först kontakta ditt försäkringsbolag och fråga hur du kan få tid hos oss. Länkar till de olika försäkringsbolagen hittar du nedan.

Har du ingen försäkring är du hjärtligt välkommen att ringa oss så hjälper vi dig vidare.  

Vad kan vi erbjuda våra patienter?

Inom ortopedteknik

Inom rehabilitering

Gång- och rörelseanalys

En anledning till att göra en gång- och rörelseanalys är om du får ont i kroppen vid promenader eller upplever andra besvär eller problem vid gång/löpning.

I vårt rörelselabb mäts tryck, tyngdpunkt och symmetri i din gång eller löpning. Via videoupptagning kan vi analysera olika kroppsdelars biomekanik i förhållande till övriga kroppen. Analysen kan göras separat eller ligga till grund för val av rätt behandling eller hjälpmedel så som fotbäddar och skor.

Har du promenad- eller joggingskor med vid besöket kan vi ge råd och rekommendera rätt typ av sko för ditt steg. Denna typ av gång- och rörelseanalys erbjuder vi på våra kliniker i Skåne.