Remittent

Remittera dina patienter till oss på Camp Pro i Stockholm, Södertälje eller Uppsala. Vi har korta väntetider, generösa öppettider och snabb handläggning.

Remittera dina patienter till Camp Pro

Vi hjälper dina patienter

På Camp Pro har vi korta väntetider, generösa öppettider och snabb handläggning. Vi har ett nära samarbete med bland annat specialistläkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, allt för att säkerställa en trygg helhetslösning för dina patienter.

För att skicka en remiss till oss på Camp Pro Ortopedteknik inom Region Stockholm behöver du som remittent ha tillgång till och inloggning i Thord. Inom Region Uppsala remitterar du via BOTH.

Nedan listar vi några av de saker vi kan hjälpa till med, besök respektive klinik för mer information:

  • Ortoser (fot, knä, hand, spinala mm)
  • Proteser
  • Korsetter, bukgördlar (även vid stomi)
  • Bråckhjälpmedel
  • Fotbäddar och skor
  • Sambedömningar tillsammans med specialistutbildade fysioterapeuter inom Neurologi (Neurocampus)

Om Camp Pro

Vid Camp Pro har vi samlat den bästa kompetensen på ett ställe för att kunna erbjuda ett unikt koncept inom ortopedteknik, rehabilitering, förebyggande träning (prehab), fotbiomekanik med skor och fotbäddar samt ett nära samarbete med ortopedläkare och neurologer.

Behandlingshjälpmedel

Vi kan även hjälpa till med behandlingshjälpmedel som används för en skadas läkning och som används kortare tid än 6 månader.

Produkterna bekostas av mottagningen/kliniken, om inget annat framgår av vårdgivarens avtal. Vi erbjuder behandlingshjälpmedel inom Region Stockholm. Som privat vårdgivare med regionavtal har man rätt att använda sig av regionens upphandlade leverantörer. Camp Pro Ortopedteknik kan erbjuda ett komplett sortiment från de största leverantörerna till konkurrenskraftiga priser. Vi har flertalet ortopedtekniska mottagningar och erbjuder såklart även service på plats. Läs mer HÄR

Avtal med Region Stockholm

Vården bedrivs på uppdrag av Region Stockholm och som patient kan du själv bestämma om du vill komma till oss. Be din remittent att välja Camp Pro när de skriver din remiss. Har du redan en remiss hos en annan verksamhet kan du be dem att flytta över den till oss. Vill du ha hjälp med detta kan vi kontakta verksamheten på ditt uppdrag. Har du frågor kring remisser är du välkommen att höra av dig till oss, kontaktuppgifter hittar du nedan.  Läs mer på 1177 Vårdguiden, www.1177.se