Friskare arbetsplats!

Går och står dina medarbetare dagligen? Lyfter de tungt? Utför de stillasittande monotona kontorsjobb? Klagar de på smärtor i fötter, knä, händer, armar eller rygg?

Patient med privat sjukvårdsförsäkring

Företagshälsovård

Som arbetsgivare gäller det att ständigt sträva efter att vara en attraktiv arbetsplats och hålla nere antalet sjukskrivningar. Som anställd vill du må bra på arbetet och känna dig motiverad. Detta kan du som arbetsgivare bl.a. uppnå genom att förebygga smärta och skador hos medarbetarna och på så sätt öka trivseln och arbetsglädjen.

Genom att förebygga skador och avlasta befintliga, ibland kroniska skador, kan den anställde ofta fortsätta utföra sina arbetsuppgifter med minskad eller ingen smärta. Företaget slipper sjukskrivningskostnader, personalomsättning och kvalitetsproblem i den dagliga verksamheten när duktiga nyckelmedarbetare tvingas sjukskriva sig under längre och kortare perioder.

Vi på Camp Pro har gedigen utbildning och stor erfarenhet av olika typer av belastningsskador och vi tittar på individuella förutsättningar för att hitta rätt lösning för att din medarbetare ska må bra.

Vi har ett brett utbud av ortoser för ankel, knä, rygg, handled och armbåge samt alla typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerade till individuellt utprovade. Vi hjälper också till med råd vid val av rätt skor.

Är du nyfiken på att veta mer eller har specifika frågor, kontakta gärna en klinik nära dig.