Boka tid hos Camp Pro

Här hittar du information om hur du kan boka tid hos oss på Camp Pro.

Sophiahemmet

I Lill-Janhuset erbjuder vi en komplett ortopedteknisk mottagning. Vid ingång L2 har vi även en mindre enhet där vi arbetar med individuella fotbäddar och fotsjukvård.

Karolinska Sjukhuset

På Karolinska sjukhuset erbjuder vi en komplett ortopedteknisk mottagning.

Södertälje

Hos oss kan du få hjälp med arm- och benproteser, ortoser, korsetter/bråckgördlar, ortopediska skor och fotbäddar.

Uppsala

Hos oss kan du få hjälp med skor och fotbäddar, ortoser och olika avlastningar, arm- och benproteser samt korsetter/bråckgördlar.

Malmö

På Kulan Idrottsskadecentrum i Malmö möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi tittar på dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster.

Helsingborg

På våra mottagningar i Helsingborg finns ortopediskt utbildad personal med stor kompetens och lång erfarenhet. Vi bedömer dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster.

Ängelholm

På Fysio Team i Ängelholm möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi välkomnar såväl privat-, företags- som försäkringskunder. För tidbokning av fotbäddar eller ortos behövs ingen remiss.

Mobil klinik Skåne

Camp Pro har en mobil klinik som besöker mindre platser i nordvästra Skåne. Vi som bemannar kliniken är ortopediskt utbildade med stor kompetens och lång erfarenhet.