Samarbetspartners

Vi är väldigt glada över våra samarbeten med dessa duktiga aktörer inom träning och hälsa.

Samarbetspartners

Camp Pro butiken Hornstull arbetar ständigt med att få flera samarbetspartners i Stockholms innerstad. Tillsammans med dessa har vi olika aktiviteter och erbjudande för dig som tränar.

 

Active_Age

Rolig, säker och funktionell träning – bara för oldsters

Activage Center är Europas första träningskoncept helt utvecklat för oldsters – sociala och nyfikna seniorer som tänker fortsätta må bra och vara aktiva länge. Här jobbar du i en trygg och snygg miljö tillsammans med experter på den äldre kroppen. Du lär dig att träna funktionellt, roligt och säkert efter dina förutsättningar.

activagecenter.com

 

 

nordicwellness

Nordic Wellness erbjuder träning i många olika former. Gruppträningsutbudet är brett och innehåller allt från Zumba till Yoga eller Grit Strength. Gymmen är välutrustade med de senaste redskapen, och flera av våra gym har Crosscageburar. Vi har ett stort antal personliga tränare knutna till oss som hjälper dig att nå dina mål.

nordicwellness.se

 

 

House of shapes

Välkommen till House of Shapes!

Vi är ett gym och en dansskola under samma tak. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Kom in till oss på Hornsgatan 103 så berättar vi mer om vad ett Fitnessmedlemskap innehåller.
Dessutom har vi danskurser för alla åldrar och alla stilar; barndans, hiphop, balett, house, locking och mycket mer.

www.houseofshapes.se