Butik Sophiahemmet

Vi månar om vår personal och våra kunders hälsa. Under rådande omständigheter arbetar därför personalen i munskydd. Vi rekommenderar alla kunder att bära munskydd. 

Vår butik vid Sophiahemmet ligger i Lill-Janshuset i anslutning till vår ortopedtekniska mottagning Camp Pro Ortopedteknik. På plan 1 hittar du butiken.

Sortimentet består främst av noga utvalda skor och sandaler från ledande tillverkare. Alla skor och många av sandalerna har utbytbar sula så att du kan använda dina egna fotbäddar/inlägg. Vi erbjuder även andra produkter som exempelvis stödstrumpor, käppar, enklare ortoser såsom handleds- och tumortoser, impregneringsspray och pelotter.

Fotbäddar och ortopediska skor för diabetes & diabetesfot

I vår butik finns ett brett utbud av ortopediska skor och sandaler för dig med diabetes. Vi på Camp Pro Ortopedteknik hjälper dig att prova ut individuella fotbäddar som avlastar dina fötter och på så sätt förebygger risken för sår vid diabetes. Vi ger dig råd om vilken typ av skor som passar bäst för dina fötter och provar ut specialanpassade skor. Om du har fått ett fotsår kan vi anpassa behandlingsskor och fotbäddar som avlastar såret och hjälper till i sårläkningen.

Du är alltid välkommen att utforska vår butik och sortiment, men vill du ha specifik hjälp med utprovning bokar du en tid, telefon: 08-50 11 99 00.

Öppettider butiken

Måndag – fredag 10.00-16.00
Lunchstängt varje dag 12.00-13.00

Avvikande öppettider:
18/5  Stängt
19/5  Stängt

 

Information

Vi har 8 dagars öppet köp. Observera att en produkt endast kan returneras i samma butik där den är inhandlad och mot uppvisande av kvitto.