Butik Sophiahemmet

Vår butik vid Sophiahemmet hittar du i Lill-Janshuset ( mittemot Östermalms idrottsplats ) i anslutning till Camp Pro Ortopedteknik. Butiken har sommarstängt 2 juli-2 augusti.

Butik Sophiahemmet

Vi har vi ett noga utvalt sortiment av löparskor och promenadskor med varumärken som Saucony, New Balance, Icebug och Haglöfs. Sortimentet uppdateras säsongsmässigt och det finns alltid nya spännande modeller för både herr och dam. Alla våra modeller har löstagbar innersula.

Vi har ett brett sortiment av ortopediska skor och sandaler för er som har särskilda behov från ledande varumärken som bland annat Xelero, Klaveness, Finn Comfort, Dr Comfort, New Feet mm. Bland skorna från New Feet hittar du vardagsskor tillverkade i så kallat OrthoStretch. Med denna stretch ges ordentligt med utrymme i framfoten, samtidigt som materialet följer foten och skapar extra komfort. Vi erbjuder även behandlingsskor. För att garantera en perfekt matchning för just din fot och behov har vi kostnadsfritt personligt utprovning av skor. Ingen tidsbokning krävs, drop in. Mer info om ortopediska skor hittar du här.

Utöver skor erbjuder vi även andra produkter som exempelvis stödstrumpor, käppar, enklare ortoser såsom handleds- och tumortoser, impregneringsspray och pelotter.

Ortopediska skor på remiss

Har du fått en remiss på ortopedtekniska skor måste du boka tid för utprovning med en ortopedskotekniker.
Kontakta oss för tidsbokning 08-50119900.

Information om byten och återköp

Vi har 8 dagars öppet köp. Observera att en produkt endast kan returneras i samma butik där den är inhandlad och mot uppvisande av kvitto.

Adress

Södra Fiskartorpsvägen 15H
114 33 Stockholm

Öppettider

Sommarstängt 2 juli-2 augusti

Fotbäddar och ortopediska skor för diabetes & diabetesfot

I vår butik finns ett brett utbud av ortopediska skor och sandaler för dig med diabetes. Vi på Camp Pro Ortopedteknik hjälper dig att prova ut individuella fotbäddar som avlastar dina fötter och på så sätt förebygger risken för sår vid diabetes. Vi ger dig råd om vilken typ av skor som passar bäst för dina fötter och provar ut specialanpassade skor. Om du har fått ett fotsår kan vi anpassa behandlingsskor och fotbäddar som avlastar såret och hjälper till i sårläkningen.

Du är alltid välkommen att utforska vår butik och sortiment, men vill du ha specifik hjälp med utprovning bokar du en tid på telefon 08-50 11 99 00. Du hittar butiken på plan 1.