Butik Sophiahemmet

Vår butik vid Sophiahemmet ligger i Lill-Janshuset i anslutning till vår ortopedtekniska mottagning Camp Pro Ortopedteknik.

Butik Sophiahemmet

Sortimentet består främst av noga utvalda skor och sandaler från ledande tillverkare. Alla skor och många av sandalerna har utbytbar sula så att du kan använda dina egna fotbäddar/inlägg. Vi erbjuder även andra produkter som exempelvis stödstrumpor, käppar, enklare ortoser såsom handleds- och tumortoser, impregneringsspray och pelotter.

Ortopediska skor på remiss

Har du fått en remiss på ortopedtekniska skor måste du boka tid för utprovning med en ortopedskotekniker.
Kontakta oss för tidsbokning

Information om byten och återköp

Vi har 8 dagars öppet köp. Observera att en produkt endast kan returneras i samma butik där den är inhandlad och mot uppvisande av kvitto.

Adress

Södra Fiskartorpsvägen 15H
114 33 Stockholm

Öppettider

Mån – Fre 10.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Avvikade öppetider

1 Mars – Butik stängd

Fotbäddar och ortopediska skor för diabetes & diabetesfot

I vår butik finns ett brett utbud av ortopediska skor och sandaler för dig med diabetes. Vi på Camp Pro Ortopedteknik hjälper dig att prova ut individuella fotbäddar som avlastar dina fötter och på så sätt förebygger risken för sår vid diabetes. Vi ger dig råd om vilken typ av skor som passar bäst för dina fötter och provar ut specialanpassade skor. Om du har fått ett fotsår kan vi anpassa behandlingsskor och fotbäddar som avlastar såret och hjälper till i sårläkningen.

Du är alltid välkommen att utforska vår butik och sortiment, men vill du ha specifik hjälp med utprovning bokar du en tid på telefon 08-50 11 99 00. Du hittar butiken på plan 1.