Camp Pro Ängelholm

På Fysio Team i Ängelholm möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi välkomnar såväl privat-, företags- som försäkringskunder. För tidbokning av fotbäddar eller ortos behövs ingen remiss.

Camp Pro Ängelholm

På Fysio Team i Ängelholm möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi ser på dina individuella förutsättningar och med en gång-/löpanalys analyserar vi ditt rörelsemönster. Vi kan utöver gång-/löpanalyser erbjuda fotbäddar/inlägg samt ett brett sortiment av ortoser för hela kroppen. Det finns flera olika typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerade till individuellt utprovade.

En och samma lösning fungerar inte för alla. Varje individ är unik och vår anatomi är komplex. Vi provar ut den bästa lösningen för dig vilket kan hjälpa dig att komma igång eller fortsätta att leva ett aktivt liv.

Vi välkomnar såväl privat-, företags- som försäkringskunder. För tidbokning av fotbäddar eller ortos behövs ingen remiss.

Camp Pro har sin ordinarie mottagning på Fysio Teamet, Verkstadsgatan 4. Kontaktuppgifter hittar du nedan. Vår andra ambulerande mottagning finns på Engelholms Fysioterapi samt på Engelholms Rehab Center.

Mottagning på Engelholms Rehab Center är endast öppen  för tidsbokning  19 Mars.

Rekommendationsblankett för privat- och försäkringspatienter

Synpunkter och klagomål

Vi är måna att du som patient alltid ska känna dig trygg hos Camp Pro och vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet! Har du tankar eller synpunkter på hur vi kan utvecklas eller känner du att något inte blev som du förväntade dig är vi tacksamma att få veta det. Vänligen kontakta vår klinik direkt genom kontaktinformationen nedan.

Du kan även vända dig till patientnämnden om du önskar stöd i eller inte känner att du får gehör från verksamheten kring dina synpunkter eller klagomål. Du når dem här.

Adress

Verkstadsgatan 4
267 71 Ängelholm

Öppettider

Tisdagar: 10.00-16.00
OBS! Endast tidsbokning

Hitta hit

  • Vi finns på FysioTeamet, Verkstadsgatan 4 och parkering hittar du mitt emot entrén
  • Buss: Ängelholm stadsbuss nr 1, linje 507/510 Munka Ljungby och linje 511 Hässleholm

Mobil klinik

Vår mobila klinik kommer under året att erbjuda pop-up event i Skåne, bland annat i Lomma och Höganäs. följ vår Facebook sida för mer information om kommande evenemang! Har du en klinik eller ett evenmang där vår kompetens skulle passa in, tveka inte att kontakta oss på skane@camppro.se

Personal på Ängelholm

Jonas Tornberg

Ortopedtekniker. Verksamhetsutvecklare Skåne

040-49 20 04