Camp Pro Helsingborg

På våra mottagningar i Helsingborg finns ortopediskt utbildad personal med stor kompetens och lång erfarenhet. Vi bedömer dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster.

Camp Pro Helsingborg

Vi bedömer dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster. På mottagningarna erbjuder vi gång- och löpanalyser, ett brett sortiment av ortoser för hela kroppen samt alla typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerad till individuellt utprovade.

Vår mottagning finns på Helsingborgs Fysio  vid S:t Nicolai, Bergaliden 11, Norra gaveln, ingång J

Synpunkter och klagomål

Vi är måna att du som patient alltid ska känna dig trygg hos Camp Pro och vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet! Har du tankar eller synpunkter på hur vi kan utvecklas eller känner du att något inte blev som du förväntade dig är vi tacksamma att få veta det. Vänligen kontakta vår klinik direkt genom kontaktinformationen nedan.

Du kan även vända dig till patientnämnden om du önskar stöd i eller inte känner att du får gehör från verksamheten kring dina synpunkter eller klagomål. Du når dem här.

Adress

Bergaliden 11, Norra gaveln, ingång J
252 23 Helsingborg

Öppettider

Måndagar: 09.00-17.00
Torsdagar: 09.00-17.00
OBS! Endast tidsbokning

Hitta hit

  • Vi finns på Helsingborg Fysio S:t Nicolai, Bergaliden 11, Norra gaveln, ingång J.
  • Parkering hittar du bakom huset på S:t Nicolai
  • Buss: Stadsbuss 2, 4, 6, 7, 26 och 27.

Mobil klinik

Vår mobila klinik kommer under året att erbjuda pop-up event i Skåne, bland annat i Lomma och Höganäs. följ vår Facebook sida  för mer information om kommande evenemang! Har du en klinik eller ett evenmang där vår kompetens skulle passa in, tveka inte att kontakta oss på skane@camppro.se

 

Personal på Helsingborg

Jonas Tornberg

Ortopedtekniker. Verksamhetsutvecklare Skåne

040-49 20 04