Camp Pro Södertälje

Välkommen till vår ortopedtekniska verksamhet i Södertälje. Hos oss kan du få hjälp med arm- och benproteser, ortoser, korsetter/bråckgördlar, ortopediska skor och fotbäddar.

Välkommen till Camp Pro Ortopedteknik, Södertälje!

Vi har lång erfarenhet inom branschen och vår huvudfokus är kvalitet framför kvantitet. Vi kan erbjuda hjälpmedel för dig med olika besvär så som artros, diabetes, RA, neurologiska skador/sjukdomar, amputation och olika idrottsskador.

Omtanke och lyhördhet genomsyrar vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att Du som brukare är delaktig i valet av hjälpmedel och vårt mål är att finnas tillgängliga så att du kan känna dig trygg att få hjälp när du behöver det.

Ni kan hitta oss i Weda industriområde på Wedavägen 4D i Södertälje, bakom Willys.

Avtal med Region Stockholm

Vi har avtal med region Stockholm och tar emot remisser via Thord. Som patient kan du själv välja om du vill komma till oss. Be din remittent att välja Camp Pro Södertälje när de skriver din remiss. Har du redan en remiss hos en annan verksamhet kan du be dom flytta över den till oss. Vill du ha hjälp med detta är du välkommen att kontakta oss så ber vi att få remissen flyttad på ditt uppdrag.

Självklart är du välkommen till oss även utan remiss. Vi tar emot dig som patient med remiss, privat sjukvårdsförsäkring eller som privatbetalande.

För att boka tid, vänligen ring numret nedan eller maila oss så hör vi av oss.

Adress

Wedavägen 4D
152 42 Södertälje

Öppettider

Tis- Tors: 08:00-16:30
Växeln har öppet alla dagar

Personal på Södertälje

Malin Hultberg

Malin Hultberg

Leg. ortopedingenjör

08-55 80 79 02

placeholder

Gine Hen

Reception

08-55 80 79 02

placeholder

Ulf Lindström

Ortopedskotekniker

08-55 80 79 02

placeholder

Roger Lind

Leg. ortopedingenjör

08-55 80 79 02