Behandlingshjälpmedel

Ortopedtekniska behandlingshjälpmedel är hjälpmedel som används för en skadas läkning och som används kortare tid än 6 månader.

Produkterna bekostas av mottagningen/kliniken, om inget annat framgår av vårdgivarens avtal. Vi erbjuder behandlingshjälpmedel inom Region Stockholm. Som privat vårdgivare med regionavtal har man rätt att använda sig av regionens upphandlade leverantörer. Camp Pro Ortopedteknik kan erbjuda ett komplett sortiment från de största leverantörerna till konkurrenskraftiga priser. Vi har flertalet ortopedtekniska mottagningar och erbjuder såklart även service på plats.

Hur fungerar det?

Det ska vara enkelt att beställa de hjälpmedel man behöver. Vi på Camp Pro hjälper er gärna att sätta upp upp ett lager av de produkter ni önskar. Lagret sätts upp kostnadsfritt och fylls på kontinuerligt utifrån era beställningar. Vi erbjuder även produktutbildning på plats. Har ni frågor eller vill komma igång med ett avtal och lageruppbyggnad – kontakta oss redan idag så hjälper vi er.

Längre behandlingstid?

Behandlingshjälpmedel som behöver individuell anpassning, samt alla hjälpmedel som bedöms användas längre tid än 6 månader beställs som vanligt via Thord och bekostas på central budget.

Beställningskatalog

Beställningsformulär

I denna katalog hittar ni vårt sortiment av behandlingshjälpmedel.

Ladda ner vårt beställningsformulär här. Ifyllt formulär mailas till order@camppro.se

För ett utökat produktsortiment, vänligen kontakta Kerstin Helmer, Legitimerad ortopedingenjör, kerstin.helmer@camppro.se