Kiropraktor

När du besöker Camp Pro Sophiahemmet L2 i Stockholm tas du väl emot av vår erfarna kiropraktor som undersöker muskler och leder i kroppen med händerna för att känna av eventuella spänningar, rörelsemönster och skador.

Kiropraktik är en behandlingsmetod för dysfunktioner i rörelseapparaten, dvs leder, muskler och nervsystem. Behandling återskapar balansen mellan dessa så att din kropp fungerar optimalt igen.

Är det första gången du bokar en kiropraktor rekommenderar vi att du väljer ett nybesök.

Vad gör en kiropraktor?

Vår kiropraktor arbetar alltid med en helhetssyn på sin patient och ser till patientens situation.

Att bli behandlad av en kiropraktor är sällan speciellt smärtsamt och patienten upplever ofta ökad rörlighet och mindre stelhet direkt efter behandlingen.

Varje patient behandlas utifrån deras individuella förutsättningar och du får alltid en behandlingsplan som är anpassad efter just dina behov.

Kiropraktik södermalm Camp Pro Hornstull

Vilka besvär kan du få hjälp med hos en Kiropraktor?

En kiropraktor är hos allmänheten mest känd för att behandla ryggen men en kiropraktor kan behandla hela kroppen. Vanliga orsaker till att besöka en kiropraktor är ryggskott och nackspärr men även andra diagnoser som löparknähälsporre, musarm, huvudvärk och ischias är vanliga för en kiropraktor att behandla.

Är du osäker på om just ditt besvär kan behandlas av en kiropraktor är du välkommen att höra av dig till oss.

Behandling och pris
Nybesök kiropraktor 45 min910 kr
Återbesök kiropraktor 45 min910 kr
Återbesök kiropraktor 30 min740 kr

Du har också möjlighet att köpa klippkort till rabatterade priser:

  • 5 ggr 30 min, 2930 kr (ord. pris 3450 kr)
  • 5 ggr 45 min, 3570 kr (ord. pris 4200 kr)
  • 10 ggr 30 min, 5520 kr (ord. pris 6900 kr)
  • 10 ggr 45 min, 6720 kr (ord. pris 8400 kr)

Om mottagningen

Camp Pro är en klinik för privatpersoner och för dig med privat sjukvårdsförsäkring. Här hittar du förutom legitimerad kiropraktor även fysioterapeut, naprapat, ortopedtekniker och skospecialist.

Avtal finns med de flesta försäkringsbolag och tjänster som täcks av friskvårdsbidraget erbjuds. Kliniken och butiken har ett nära samarbete mellan professionsgränserna för att du ska få den bästa hjälpen för just ditt besvär och dina individuella behov. Camp Pro arbetar med ett helhetstänk som är unikt inom vården idag.

Viktig information

  • Friskvårdsbidrag kan nyttjas för prehab. På övriga behandlingar kan inte friskvårdsbidraget nyttjas.
  • Vi samarbetar med friskvårdsportalerna Actiway och ePassi.
  • Vi har även samarbete med flera olika försäkringsbolag. Kontakta försäkringsbolaget där du har din sjukvårdsförsäkring för att bli bokad på en behandling hos oss.

Avbokning / Ombokning Kiropraktor

Avbokning sker 24 h före bokad tid annars debiteras fullt pris.
Vid eventuell avbokning kontakta din terapeut på telefonnummer nedan.

Om våra legitimerade kiropraktorer

I Sverige är kiropraktorer legitimerade vårdgivare och det behövs ingen remiss för att besöka en kiropraktor. Yrkestiteln kiropraktor är skyddad. Det innebär att endast den som har legitimation får kalla sig kiropraktor och för att erhålla en legitimation av socialstyrelsen krävs 5 års heltidsstudier samt en praktisk tjänstgöring.

Läs mer om legitimation för Kiropraktor.

Läs mer om yrket som Kiropraktor.