Samarbetspartners

Vi är väldigt glada över våra samarbeten med duktiga aktörer inom företagshälsovård, vård, patientföreningar, hälsa och träning. Vi på Camp Pro arbetar ständigt med att få flera samarbetspartners. Tillsammans med dessa genomför vi olika aktiviteter och arrangemang.


Rolig, säker och funktionell träning – bara för seniorer!

Activage Center är Europas första träningskoncept helt utvecklat för oldsters – sociala och nyfikna seniorer som tänker fortsätta må bra och vara aktiva länge. Här jobbar du i en trygg och snygg miljö tillsammans med experter på den äldre kroppen. Du lär dig att träna funktionellt, roligt och säkert efter dina förutsättningar.

activagecenter.com

Fair Play TK är en ideell förening som också är Sveriges största tennisklubb. De bedriver tennisträning för alla åldrar och nivåer samt är mångfaldiga svenska mästare på både herr- och damsidan. Barn- och ungdomsverksamheten är basen i deras verksamhet och på Fair Play Stadion erbjuds även padelträning för alla åldrar samt badminton, bordtennis, innebandy och fotboll för barn- och ungdomar.

fairplaytennisklubb.se

Stiftelsen Kockum fritid verkar för att invånare och besökare i Malmö stad skall kunna välja på ett brett antal aktiviteter med fokus på motion. I anläggningen finns simhall, ishall, gym och gruppträning, barnaktiviteter samt ett flertal hallar för både racket och bollsporter. Utöver detta finns även en restaurang samt en konferensanläggning för grupper upp till 300 personer. Kockum fritid hittar ni på Västra Varvsgatan 8.

kockumfritid.se

Joint Academy är en digital artrosbehandling för minskad ledsmärta och ökad rörlighet. Behandlingen tillhandahålls via en app och finns tillgänglig var och när du vill. Med Joint Academy får du: Kontakt med personlig fysioterapeut, ett individuellt behandlingsprogram, interaktiv utbildning om artros, verktyg för att följa din utveckling. Joint Academy följer Socialstyrelsens nationella riktlinjer.

jointacademy.se

Kulan Idrottsskadecentrum är ett centrum för idrottsmedicin beläget i Malmöidrottens hjärta, Stadionområdet.  Här finns en bred idrottsmedicinsk kompetens representerad av 13 sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter m fl. vilka samverkar som egenföretagare under det gemensamma varumärket Kulan Idrottsskadecentrum.

kulanic.se

Hos Kupolen i Klippan finner du många olika behandlingstyper under ett och samma tak. De har flertalet fysioterapeuter, massör och kiropraktor som alla tillsammans arbetar för ditt välmående. Alla fysioterapeuter har vidareutbildning inom OMT och idrottsmedicin vilket gör att idrottskador är ett av deras specialområden.

kupolen.se

Malmö idrottsakademi är ett kompetenscenter för hållbar elitidrott, där så väl idrottare, tränare, föreningar som förbund i ett långsiktigt och nära samarbete kan utvecklas för att nå internationella toppresultat. Malmö idrottsakademis elitprogram samlar elitaktiva som är på väg mot eller redan är med i landslaget i en individuell idrott. Elitprogrammet stödjer den aktive i sin elitsatsning och hjälper till att optimera prestationsutvecklingen. Stödet skräddarsys efter varje idrottares individuella behov.

malmoidrottsakademi.se

Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. De finns för att ge information, stöd och en framtidstro. Deras mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som alla andra.

neuro.se

Neurocampus är en specialiserad mottagning som erbjuder fysioterapeutisk rehabilitering för patienter med neurologiska besvär. Behandling och träning läggs upp utifrån patientens behov och kan variera i intensitet. De erbjuder både individuella behandlingar och träning i mindre grupper. I samarbete med Camp Pro Ortopedteknik erbjuder Neurocampus en Ortosgåskola ”Camp Go” vid Sophiahemmet.

neurocampus.se

Reumatikerförbundet arbetar outtröttligt för reumatikers rätt till ett bra liv och söker lösningen på reumatismens gåta. Ingen annan organisation har lika stor kunskap om hur det är att leva med en reumatisk sjukdom och övriga sjukdomar i rörelseorganen. Reumatikerföreningen Stockholm grundades 1979 och är Reumatikerförbundets största lokalförening.

stockholm.reumatiker.se

Ta din löpning till en ny nivå med hjälp av Runacademy! De har löpargrupper på över 70 orter, arrangerar löparresor och coachar sina medlemmar online via sin fullmatade medlemssida. Runacademys löpargrupp på Södermalm utgår från Camp Pro Hornstull.

runacademy.se

Företagshälsan Runstenen har mer än 40 års erfarenhet inom företagshälsovård.
De består av specialister inom arbetsmiljö, hälsa, arbetsrelaterad sjukvård och rehabilitering. Kunderna har tillgång till bred expertkunskap som hjälper företagen i deras långsiktiga arbetsmiljöarbete och strävan mot friska medarbetare och hälsosamma arbetsplatser.

fhv-runstenen.se

Logga Svensk OrtopedTeknisk Förening SOTP

SOTF (Svensk OrtopedTeknisk Förening) är en intresseförening sedan 1980 för både yrkesverksamma och tidigare yrkesverksamma ortopedtekniker. Vi arbetar mot att höja yrkesgruppens standard och att inspirera till internationella kontakter, konferenser, informationsutbyte och utvecklingsarbete. Vi verkar för utbildning/vidareutbildning och samarbete med närstående yrkesgrupper och organisationer.

soft.nu

Storstockholms Diabetesförening arbetar för de som har diabetes i Region Stockholm. Deras målsättning är att ge stöd och råd för att underlätta vardagen, göra vården bättre, öka tillgängligheten och höja kvaliteten på diabetesvården.

ssdf.nu

STROKE-föreningen i Stockholms län är en del av STROKE-Riksförbundet som är en ideell, partipolitiskt obunden intresseorganisation för dig som har fått stroke, du som är anhörig och andra intresserade. De arbetar tillsammans med medlemsstöd, informationsspridning och samhällspåverkan.

strokesthlmlan.se

Söder Runt av många ansedd som Stockholms vackraste men kanske också snabbaste mil. Skön kuriosa: Varje år slår cirka 40-50% personbästa på Söder Runt. Uppförsbackar? Finns inga. Söder Runt går längs med vattnet runt Södermalm med start och mål vid Tantolunden.

soderrunt.se