Samarbetspartners

Vi är väldigt glada över våra samarbeten med duktiga aktörer inom hälsa och träning. Vi på Camp Pro arbetar ständigt med att få flera samarbetspartners. Tillsammans med dessa genomför vi olika aktiviteter och arrangemang.

Rolig, säker och funktionell träning – bara för seniorer!

Activage Center är Europas första träningskoncept helt utvecklat för oldsters – sociala och nyfikna seniorer som tänker fortsätta må bra och vara aktiva länge. Här jobbar du i en trygg och snygg miljö tillsammans med experter på den äldre kroppen. Du lär dig att träna funktionellt, roligt och säkert efter dina förutsättningar.

activagecenter.com

Kulan Idrottsskadecentrum är ett centrum för idrottsmedicin beläget i Malmöidrottens hjärta, Stadionområdet.  Här finns en bred idrottsmedicinsk kompetens representerad av 13 sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter m fl. vilka samverkar som egenföretagare under det gemensamma varumärket Kulan Idrottsskadecentrum.

kulanic.se

Ta din löpning till en ny nivå med hjälp av Runacademy! Vi har löpargrupper på över 70 orter, arrangerar löparresor och coachar våra medlemmar online via vår fullmatade medlemssida. Runacademys löpargrupp på Södermalm utgår från Camp Pro Hornstull.

runacademy.se

Söder Runt av många ansedd som Stockholms vackraste men kanske också snabbaste mil. Skön kuriosa: Varje år slår cirka 40-50% personbästa på Söder Runt. Uppförsbackar? Finns inga. Söder Runt går längs med vattnet runt Södermalm med start och mål vid Tantolunden.

soderrunt.se