Bokning Camp Pro

Här hittar du information om hur du kan boka tid hos oss på Camp Pro.

Camp Pro Ortopedteknik vid Sophiahemmet finns vår stora ortopedtekniska mottagning. Här hjälper vi dig som är landstingspatient med remiss men även privatpersoner och försäkringspatienter. Vi erbjuder ortopediska inlägg/fotbäddar, behandlingsskor, ortoser, proteser och mycket annat. För att boka tid vänligen ring 08-50 11 99 00.

Camp Pro Hornstull erbjuder fysioterapi, kiropraktik och naprapati. Det är en klinik med medicinskt utbildad personal som hjälper dig med diagnos, behandling och analys utifrån dina fysiska förutsättningar. Vi kan också hjälpa dig med individuella ortopediska fotbäddar.

Bokning Hornstull

På våra mottagningar i Skåne möter du ortopedtekniskt utbildad personal med mycket lång erfarenhet. Vi tittar på dina individuella förutsättningar och analyserar ditt rörelsemönster. Vi erbjuder gång- och löpanalyser, ett brett sortiment av ortoser för hela kroppen samt alla typer av fotbäddar/inlägg från prefabricerade till individuellt anpassade.

Bokning Skåne

Bokningen för Camp Pro i Uppsala når du via telefon 018-13 12 00. Hos oss finns erfaren personal med hög kompetens inom det ortopedtekniska området. Här får du hjälp med skor och fotbäddar, ortoser och olika avlastningar, arm- och benproteser samt korsetter/bråckgördlar.