Stort sortiment av hjälpmedel för både sport och vardag

Hjälpmedel

I våra två butiker, Kungsgatan och Hornstull, finns ett brett sortiment av olika hjälpmedel. Kungsgatan har fokus på olika hjälpmedelsprodukter samt ortoser och stöd- och kompressionsstrumpor. Hornstulls utbud är mer rehab- och träningsinriktat.

Käppar_Camppro

Kungsgatan

I butiken finns kryckor, käppar, badkarsbrädor och många fler hjälpmedel. Vi har också ortoser och kompressionsstrumpor som du kan läsa mer om under respektive rubrik. Dessutom kan du hyra rollatorer och rullstolar. När det gäller rullstolar måste dessa bokas i förväg. Boka på telefon 08 - 10 67 13.

Exempel på andra hjälpmedel som finns på Kungsgatan.

Framfotsstöd_Camprpo           Hallux-Valgus_Support_Camppro

Bollar Camp Pro

Hornstull

På Hornstull har vi olika redskap och tillbehör som är till hjälp vid din träning och rehabilitering. Msd-band loop är ett litet men effektivt träningsband som du kan använda för att stärka upp hela kroppen. Smidigt och enkelt att använda. Msd-banden finns i flera olika motstånd. Vi har även träningsband på metervara i olika motstånd. Personalen hjälper dig hitta vilket motstånd som är lämpligt för dig. Piggbollen är en annan storsäljare, den används som självbehandlande redskap för massage. Många uppskattar att använda den under foten för att mjuka upp plantarfascian.

Välkommen in för att se fler produkter!

Exempel på andra hjälpmedel som finns i butik Hornstull.

Band_Camppro        Flip_Belt_Camppro