Information om hur vi arbetar avseende Covid-19

Vi behöver alla hjälpas åt i dessa tider. Våra olika enheter har öppet som vanligt och vi gör allt vi kan för att minimera riskerna för smittspridning. Vi har ökat våra redan noggranna hygien- och rengöringsrutiner och följer noggrant Folkhälsomyndighets rekommendationer.

Känner du dig det minsta sjuk, stanna hemma och kontakta oss för att boka om din tid. 

Lill-Janshuset, Sophiahemmet

I de fall som det är möjligt kan vi erbjuda leveranser utomhus. Vi har även rymliga lokaler där möten inomhus kan ske med lämpligt avstånd från varandra. Enligt Region Stockholms Smittskyddsläkares och Sophiahemmets rekommendationer använder vi visir eller munskydd. Även patienter ska bära munskydd. Hör av dig till oss så hjälps vi åt för bästa lösningen för just dig. Tfn: 08-50 11 99 00.

Hornstull

Vi kan erbjuda viss utprovning och träning utomhus samt har rymliga lokaler inomhus. Enligt Region Stockholms Smittskyddsläkares rekommendationer använder vi visir eller munskydd. Vi rekommenderar också alla våra patienter och kunder att bära munskydd. Ring oss vid frågor kring hur vi arbetar i nuvarande situation. Tfn: 08-440 50 90.

Stockholm City

Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska kunna handla på ett säkert sätt. Hör av dig till oss så kan vi förbereda ditt köp innan du kommer hit samt diskutera andra alternativa lösningar. Tfn: 08-10 67 13.

Kulan Idrottsskadecentrum Malmö och mottagningarna i Skåne

I de fall som det är möjligt erbjuder vi leveranser utomhus. Vi bär munskydd vid alla patientkontakter och erbjuder samtliga patienter munskydd. Kontakta oss så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Tfn: 040-40 04 20.

Uppsala

Vi följer riktlinjerna för att minska smittspridning och använder visir och/eller munskydd vid alla patientkontakter samt har extra städrutiner för att ge en så säker miljö som möjligt. Vid frågor kontakta oss. Tfn: 018-13 12 00.

Ring 11313 om du har allmänna frågor om Coronaviruset (Covid-19). För rådgivning och hjälp vid sjukdom kontakta 1177 Vårdguiden.

Klicka här för info från Folkhälsomyndigheten