Information om hur vi arbetar avseende Coronaviruset (Covid-19)

Vi behöver alla hjälpas åt i dessa tider. Våra olika enheter har öppet som vanligt och vi gör allt vi kan för att minimera riskerna för smittspridning. Vi har ökat våra redan noggranna hygien- och rengöringsrutiner och följer noggrant Folkhälsomyndighets rekommendationer.

Känner du dig det minsta sjuk, stanna hemma och kontakta oss för att boka om din tid. 

Lill-Janshuset, Sophiahemmet:
I de fall som det är möjligt kan vi erbjuda leveranser utomhus. Vi har även rymliga lokaler där möten inomhus kan ske med lämpligt avstånd från varandra. Enligt Sophiahemmets rekommendationer använder vi visir i patientnära arbete. Hör av dig till oss så hjälps vi åt för bästa lösningen för just dig. Tfn: 08-50 11 99 00.

Hornstull:
Vi kan erbjuda viss utprovning och träning utomhus samt har rymliga lokaler inomhus. Ring oss så försöker vi lösa det på bästa sätt så att du ska känna sig trygg. Tfn: 08-440 50 90.

Kungsgatan:
Vi gör vårt yttersta för att du som kund ska kunna handla på ett säkert sätt. Hör av dig till oss så kan vi förbereda ditt köp innan du kommer hit samt diskutera andra alternativa lösningar. Tfn: 08-10 67 13.

Kulan Idrottsskadecentrum Malmö och Mobila enheten NV Skåne:
I de fall som det är möjligt erbjuder vi leveranser utomhus. Kontakta oss så hjälps vi åt att hitta den bästa lösningen för just dig. Tfn: 040-40 04 20.

Uppsala:
Vi följer riktlinjerna för att minska smittspridning och använder visir och/eller munskydd vid alla patientkontakter samt har extra städrutiner för att ge en så säker miljö som möjligt. Vid frågor kontakta oss. Tfn: 018-13 12 00.


Ring 11313 om du har allmänna frågor om Coronaviruset (Covid-19). För rådgivning och hjälp vid sjukdom kontakta 1177 Vårdguiden.

Klicka här för info från Folkhälsomyndigheten