Camp Pro Uppsala

Hos oss kan du få hjälp med skor och fotbäddar, ortoser och olika avlastningar, arm- och benproteser samt korsetter/bråckgördlar.

Välkommen till Camp Pro Ortopedteknik, Uppsala!

Vi är stolta över att presentera vår helt nya klinik inom ortopedteknik, strategiskt belägen vid Studenternas i centrala Uppsala – bara ett stenkast från sjukhuset. Vår placering vid den vackra promenadvägen längs ån ger dig en avkopplande och fridfull atmosfär samtidigt som du har enkel tillgång till våra tjänster.

Hos Camp Pro Ortopedteknik Uppsala är din bekvämlighet vår prioritet. Vi erbjuder gott om parkeringsmöjligheter, inklusive handikapparkering precis utanför vår klinik. Så oavsett om du besöker oss för första gången eller är en återkommande kund, gör vi det smidigt för dig att komma hit.

Vi har skapat en plats där du kan känna dig välkommen och omhändertagen. Vårt dedikerade team av ortopedingenjörer, ortopedskotekniker och ortopedtekniker är här för att erbjuda dig högkvalitativa lösningar och personlig vård. Oavsett om det handlar om proteser, ortoser, ortopediska skor, eller andra ortopedtekniska produkter, strävar vi efter att hjälpa dig återfå rörelsefriheten och livskvaliteten.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka en konsultation. Vi är här för att göra ditt liv mer bekvämt, smärtfritt och aktivt.

För att boka tid, vänligen ring eller använd vårt kontaktformulär oss så hör vi av oss!
För bokning av individanpassade inlägg erbjuder vi även onlinebokning här

Avtal med Region Uppsala

Camp Pro Ortopedteknik i Uppsala har avtal med Region Uppsala, men vi välkomnar alla patienter, oavsett om du har remiss, privat sjukvårdsförsäkring eller om du är privatbetalande. För att boka tid, vänligen ring numret nedan. Vi ser fram emot att kunna erbjuda dig högkvalitativ ortopedteknik och vård i centrala Uppsala.

Synpunkter och klagomål

Vi är måna att du som patient alltid ska känna dig trygg hos Camp Pro och vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet! Har du tankar eller synpunkter på hur vi kan utvecklas eller känner du att något inte blev som du förväntade dig är vi tacksamma att få veta det. Vänligen kontakta vår klinik direkt genom kontaktinformationen nedan.

Du kan även vända dig till patientnämnden om du önskar stöd i eller inte känner att du får gehör från verksamheten kring dina synpunkter eller klagomål. Du når dem här.

Adress

Sjukhusvägen 12B
75309 Uppsala

Öppettider

Mån-Fre 08.00-16.30

Lunchstängt 11:30-12:00

Personal på Uppsala

Sara Källmark

Receptionist / Administratör

sara.kallmark@camppro.se

Joakim Sundström

Ortopedskotekniker

018-13 12 00

Jennifer Viberg Johansson

Leg. ortopedingenjör

018-13 12 00

Lars Lind

Leg. ortopedingenjör

018-13 12 00