Personal - Hornstull

Justus Bejnö, athletic therapist

Justus Bejnö, athletic therapist

"Jag har studerat idrottsmedicin på San Diego State University i USA. Mitt val att studera i USA gav mig många fördelar, då utbildningen inom idrottsmedicin var starkt fokuserad på bredd inom kompetensområdet. Det gav mig möjligheten att utvecklas inom ämnesområden som biomekanik, traumamedicin, neurologi och rehabilitering. Parallellt med studier praktiserade jag med diverse idrottslag såsom San Diego Chargers i NFL, USD Toreros i NCAA div 1 och RB Broncos i CIF div 1.

Jag arbetade då i deras idrottsmedicinska team med förebyggande träning och rehabilitering samt behandling av akuta och kroniska skador. Mina stora intressen inom rehabilitering är rörelseanalys och idrottsrelaterade skador."

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

Andreas Liljemark, produktchef och ortopedtekniker

"Jag är produktchef och ortopedtekniker på Camp Pro. Tidigare har jag arbetat i många år med inköp och som butikschef på Löplabbet. Innan det var jag anställd på Rehband. Jag har jobbat i 15 år med att förebygga skador och försäljning av produkter som ger kroppen den optimala funktionen och de bästa förutsättningarna till ett aktivt och ett skadefritt liv. Före detta sprinter och längdhoppare på elitnivå, numera tränar jag bland annat långdistanslöpning på motionsnivå."

Mer personal:

Dennis Haukirauma, Butikspersonal och Naprapatstudent

Fredrik Holwaster, Butikspersonal och Fysioterapistudent

Johan Kiper, Leg. Fysioterapeut och Klinikchef

Sophia Lindberg, Leg Fysioterapeut

Caroline Matses, Leg. Kiropraktor

Jonas Östlund,  Leg Fysioterapeut