Butik Hornstull

Vi månar om vår personal och våra kunders hälsa. Under rådande omständigheter arbetar därför personalen i munskydd och visir. Vi rekommenderar alla kunder att ha munskydd vid besök i butiken. 

I butiken på Camp Pro Hornstull hittar du noga utvalda skor, ortoser/hjälpmedel för kroppen och skoinlägg/fotbäddar. Allt för att du ska få rätt utrustning som underlättar din träning och vardag.

Vi är specialiserade på skor i alla dess former och för många olika aktiviteter. Hög kompetens hos personalen tillsammans med mångfald och högsta tekniska funktion i produkten ger de största möjligheterna för dig som kund. Här kommer du garanterat hitta din perfekta löparsko!

Vi gör en noggrann bedömning av produkten redan innan den köps in till butiken för att sedan göra en lika noggrann analys och bedömning av ditt behov och vad just du behöver för att få allra bäst förutsättningar för ett aktivt liv.

Vi som jobbar i butiken vill alltid ge professionell och bra service och hjälpa våra kunder att hitta exakt vad just de behöver.

Löparskorna för sommaren 2021 finns i butiken. Ett urval ser du nedan. En av de allra hetaste modellerna kommer från Brooks och heter Hyperion Tempo. Välkommen in och hitta din favoritsko!

Öppettider butiken

Mån – Fre 10-18
Lör 12-16
Sommarstängt enligt nedan:
Midsommarafton och midsommardagen stängt
Lördagar i juli stängt. Sommarstängt 19/7-31/7

   

Information

Vi har 8 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt. Observera att en produkt endast kan returneras och bytas i samma butik där den är inhandlad och mot uppvisande av kvitto.