Butik Södermalm

I butiken på Camp Pro Södermalm hittar du noga utvalda skor, ortoser/hjälpmedel för kroppen och skoinlägg/fotbäddar. Allt för att du ska få rätt utrustning som underlättar din träning och vardag.

Vi är specialiserade på skor i alla dess former och för många olika aktiviteter. Hög kompetens hos personalen tillsammans med mångfald och högsta tekniska funktion i produkten ger de största möjligheterna för dig som kund. Här kommer du garanterat hitta din perfekta löparsko!

Vi gör en noggrann bedömning av produkten redan innan den köps in till butiken för att sedan göra en lika noggrann analys och bedömning av ditt behov och vad just du behöver för att få allra bäst förutsättningar för ett aktivt liv.

Vi som jobbar i butiken vill alltid ge professionell och bra service och hjälpa våra kunder att hitta exakt vad just de behöver.

Öppettider butiken

Lör 12-16

  löpare längs med gatan Saucony Triumph19 shoes
Cloudstratus sko  ss21 the roger advantage

Äntligen har vårskorna kommit till butiken i Södermalm. Ni kommer garanterat att hitta en modell för era behov, i olika bredd och med maximal dämpning och komfort.
Välkomna in på en skoutprovning.

Information

Vi har 8 dagars öppet köp och 30 dagars bytesrätt. Observera att en produkt endast kan returneras och bytas i samma butik där den är inhandlad och mot uppvisande av kvitto.

Camp Pro Södermalm

Hornsgatan 164

Stockholm

08 - 440 50 90
Camp Pro